[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:BG] [cle1: SECONDES Lang:BG]

SPACETOURER Дължина XS

  • Месечна цена
  • Цена в брой

Показана версия Цени от 56 983 лв. c ДДС /месец

Това е тип купе SPACETOURER Дължина XS. Можете да изберете друг тип купе.

3 Налични типове купе

ОПИСАНИЕ:
Citroën SpaceTourer е 5/8-местен във версията XS (4.60 m). Със своя характер Citroën SpaceTourer прави Вашия живот по-лесен. С плавните черти на своя дизайн, без агресия, той подчертава своите размер и здравина. Технологиите от последно поколение приложени в Spacetourer гарантират динамичен характер и забележителна икономичност заедно с изключителен комфорт, практичност и безопасност с 5 звезди от EuroNCAP.
ОПИСАНИЕ:
Citroën SpaceTourer е 5/8-местен във версията M (4.95 m). Със своя характер Citroën SpaceTourer прави Вашия живот по-лесен. С плавните черти на своя дизайн, без агресия, той подчертава своите размер и здравина. Технологиите от последно поколение приложени в Spacetourer гарантират динамичен характер и забележителна икономичност заедно с изключителен комфорт, практичност и безопасност с 5 звезди от EuroNCAP.
ОПИСАНИЕ:
Citroën SpaceTourer е 5/8-местен във версията XL (5.30 m). Със своя характер Citroën SpaceTourer прави Вашия живот по-лесен. С плавните черти на своя дизайн, без агресия, той подчертава своите размер и здравина. Технологиите от последно поколение приложени в Spacetourer гарантират динамичен характер и забележителна икономичност заедно с изключителен комфорт, практичност и безопасност с 5 звезди от EuroNCAP.
Представеният автомобил е илюстративен и е възможно да не отговаря на конфигурираната версия. Всички цени в уебсайта са актуални към момента на тяхното публикуване.

Гамата на Citroën подлежи на непрекъснато развитие. Екипът на Автомотор Корпорация АД полага всички усилия да актуализира промените в спецификацията и цените на моделите навреме. Запазваме правото да променяме по всяко време цените на автомобилите, които предлагаме, тяхното оборудване, аксесоари и технически характеристики без предупреждение. Информацията, която получавате от уебстраницата може да не е пълна и няма силата на оферта за сключване на договор за продукти или услуги. За подробна информация, спецификация на всички автомобили от гамата на Citroën, цени, аксесоари, следпродажбена информация и финансови планове, моля, консултирайте се с оторизиран дилър на Citroën. Сключването на договори за продажби на продукти и/или услуги се извършва на място в офис на оторизиран дилър.

Top