[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:BG] [cle1: SECONDES Lang:BG]

Airscape с 5 врати

  • Месечна цена
  • Цена в брой

Показана версия Цени от 23 603 лв. c ДДС /месец

Това е тип купе Airscape с 5 врати. Можете да изберете друг тип купе.

2 Налични типове купе

ОПИСАНИЕ:
Версията с 5 врати на Citroën C1 предоставя леснен достъп в комбинация с оригинален стил, динамични линии и закачлив поглед. Неговият компактен дизайн с дължина от 3m46 го прави идеалния автомобил за града.
ОПИСАНИЕ:
Със завладяващ дизайн и динамичен стил, Citroën C1 Airscape Ви дава възможност да се радвате на града от всеки ъгъл благодарение на лесния за контрол и голям плъзгащ се електрически покрив.
Представеният автомобил е илюстративен и е възможно да не отговаря на конфигурираната версия. Всички цени в уебсайта са актуални към момента на тяхното публикуване.

Гамата на Citroën подлежи на непрекъснато развитие. Екипът на Автомотор Корпорация АД полага всички усилия да актуализира промените в спецификацията и цените на моделите навреме. Запазваме правото да променяме по всяко време цените на автомобилите, които предлагаме, тяхното оборудване, аксесоари и технически характеристики без предупреждение. Информацията, която получавате от уебстраницата може да не е пълна и няма силата на оферта за сключване на договор за продукти или услуги. За подробна информация, спецификация на всички автомобили от гамата на Citroën, цени, аксесоари, следпродажбена информация и финансови планове, моля, консултирайте се с оторизиран дилър на Citroën. Сключването на договори за продажби на продукти и/или услуги се извършва на място в офис на оторизиран дилър.

Top